Autoschade laten repareren voor een vaste lage prijs

Start de schadecalculator

ANWB Vaste Prijs Schadeherstel

Als ANWB-lid kun je nu exclusief je schade tegen een voordelig tarief laten repareren

Heb je een kleine schade en wil je dat jouw auto ook weer pico bello voor de deur staat? ANWB-Leden kunnen tegen een zeer scherp tarief autoschade vakkundig laten repareren.

Wat zijn jouw voordelen?

Je betaalt een vaste lage prijs voor een vastgestelde schade. Je hebt geen financiële rompslomp, want je doet geen aanspraak op je verzekering. Daardoor blijft ook je no-claim intact. Bovendien krijg je altijd BOVAG of FOCWA garantie.

Hoe werkt het?

Check allereerst de actievoorwaarden om te zien of je schade in aanmerking komt. Zo voorkom je teleurstelling.

In de schadecalculator bereken je de te herstellen schade(s) tegen een vaste, lage prijs en maak je een intake afspraak bij de dichtstbijzijnde hersteller.

Staat de schade niet in de calculator, ook dan helpen we je graag verder. Zoek de dichtstbijzijnde hersteller, meld je schade en maak een afspraak. Je krijgt dan alsnog een passende offerte, geheel vrijblijvend.

Claimen of zelf betalen?

Op basis van je schadevrije jaren kan het verstandig zijn om je schade niet te melden, maar deze zelf te betalen. In andere gevallen kan het wel voordeliger zijn om de schade te claimen. Met een eenvoudig rekenvoorbeeld leggen we je uit hoe dit zit.